Banderoller – Eget färgtryck på vepa för Inomhus och utomhusbruk!

Banderoller med eget tryck

Våra banderoller är av absolut högsta kvalitet, och du kan välja dina egna motiv och tryck på dem. Vi har banderoller i många olika storlekar att välja emellan, men det går också att få din banderoll i egen unik storlek om så önskas.

Här är några av det banderoll storlekar du kan välja på:

  • 90×100 cm
  • 150×300 cm
  • 300×600 cm

Vårat material

Vi använder oss enbart av det bästa material till våra benderoller som går att få i alla storlekar. tänk på att det är olika pris på olika material och olika storlekar när du väljer banderoller.

Materialval:

  • Polycanvas
  • Decolit (tunnare vinyl)
  • Tyg
  • Polyester

Användningsområden

Många av våra kunder använder våra produkter både inomhus och utomhus på fasader samt på husväggar. Men din fantasi är det ända som begränsar dig vart du kan använda dessa någonstans.

Några av det vanligaste användningsområdena som våra kunder använder sina banderoller till är för att marknadsföra nya byggen, samt att göra reklam för aktuella händelser snabbt och tydligt.

Typer av tryck

Hos oss kan du välja själv vilka tryck och motiv du vill att vi ska trycka. Vi har möjlighet att skapa banderoller i många olika färger. Storleken på trycken och kvaliteten på dem är det du själv som väljer.

För att få ditt egna unika tryck så behöver du skicka in ditt motiv in till oss på vepor.se . Tänk på att skicka ditt valda motiv i så bra upplösning som bara går, helst i vektorgrafik om detta är möjligt att fixa.

Anledningen till att det är så viktigt att ni skickar in era motiv i så bra upplösning som möjligt är att det sätter våra förutsättningar för att kunna göra en så högupplöst och detaljerad banner som möjligt för dig.

För mer info om vektorgrafik gå in och läs mer om det här

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *